classiera loader

Mobil.rs je online berza polovnih mobilnih telefona namenjena svim korisnicima koji žele da oglase svoj uređaj i putem oglasa na sajtu svoje uređaje prodaju, kupe, zamene, poklone, pregledaju i saznaju sve novosti sa tržišta mobilnih telefona.

Platforma isključivo služi kao oglasni portal i osnovna ideja online berze je da olakša, ubrza i skrati vreme trgovanja uređajima kao i da se fokusira na oglašavanje samo jedne vrste proizvoda – mobilnih telefona.

Berza ima za cilj da omogući korisnicima da realno i u direktnom pregledavanju sadržaja prikaže uređaje onakvima kakvi jesu u toku trgovine. Politika Mobil.rs je da ne toleriše nikakve opšte ili produkcijske  fotografije i video saržaje uređaja već da krajnjim korisnicima predstavi uređaje onakvim kakvi jesu u trenutku posete portala.

Vizija Mobil.rs je da objedini sve ponuđače na jednom mestu i da uz savremene tehnologije i najprijatnije korisničko iskustvo omogući korisnicima brz i jednostavan dolazak do cilja – trgovine mobilnim telefonima.

Mobil.rs je osnovan 2018 godine i ima jasan cilj i želju da postne najbolja i najefektivnija platforma za sve ljubitelje Mobilnih telefona.

Partneri mobilne berze